Huhtikuun liikuntakummina Tinja-Riikka Korpela!

Tinja-Riikka Korpela on suomalainen jalkapalloilija, joka pelaa saksalaisessa Bayern Münchenissä sekä Suomen maajoukkueessa. Hänet valittiin myös 2013 vuoden naisjalkapalloilijaksi Suomessa. Korpela kertoo, että hänellä on NMKY-taustaa Oulusta ja hänestä onkin hienoa, miten NMKY tekee yhdessä seurakuntien kanssa tätä Liikkuva seurakunta -hanketta.

Liikunta ja urheilu ovat olleet iso osa Tinja-Riikan elämää jo pienestä asti ja voimavara, joka auttaa jaksamaan jokapäiväisessä elämässä. Liikunnasta tuleva hyvä olo ei ole pelkästään fyysistä vaan myös henkistä hyvää oloa. Urheilu on tuonut hänen elämäänsä rikkautta siinäkin mielessä, että on päässyt tutustumaan erilaisiin ihmisiin erilaisista kulttuureista ja opettanut toimimaan yhdessä ihmisten kanssa. Sosiaalinen puoli on iso osa urheilua.

Liikkuva seurakunta -hankkeen liikuntakummi Tinja-Riikka Korpela

Hän kertoo, että on kunnia olla liikuntakummina ja esimerkkinä muille. ”Itse olen saanut tehdä rakkaasta harrastuksesta ammatin ja päässyt toteuttamaan unelmiani.” Seurakuntalaisille hän lähettää terveisiä, että ihminen on luotu liikkumaan.

”Liikkukaa omien mahdollisuuksienne mukaan ja tehkää yhdessä muiden kanssa!”