Laura Malmivaaralle liikuntakummius on mieluinen tehtävä

Liikkuvan seurakunnan juhlavuosi on edennyt kesään. Kesäkuun kummina reippailee näyttelijä Laura Malmivaara.

Vapaaehtoisen liikuntakummin tehtävänä on toimia seurakuntien sanansaattajana. Tärkeintä on innostaa sekä seurakuntien työntekijöitä että seurakuntalaisia liikunnan ja urheilun iloon.

”Liikuntakummiksi lähdin mielelläni, koska aktiivinen elämäntapa on ollut aina minulle tärkeää. Ja seurakunnat tarjoavat paljon kerhoja ja tapahtumia.”

Laura Malmivaara kertoo harrastavansa paljon liikuntaa lastensa kanssa. Jalkapallo ja uinti ovat suosikkilajit.

”Kannustan perheitä touhuamaan luonnossa ja nauttimaan yhdessäolosta ilman urheilupakkoa.”

Joka kuukausi julkistamme liikuntakummin, joka kertoo oman tarinansa ja rohkaisee suomalaisia astetta liikkuvampaan elämäntapaan.

Tänä vuonna tulee 30 vuotta siitä, kun kirkko, valtio ja valtakunnalliset liikuntajärjestöt aloittivat aktiivisen yhteistyön.

Juhlavuoden avasi tammikuun liikuntakummi Arvi Lind. Alkuvuonna kummeina on nähty myös Emma TerhoMaurizio PratesiTinja-Riikka Korpela ja Fredrik Smulter.

> Liikkuva seurakunta -liikuntakummit

Mahdolliset haastattelupyynnöt: laura.malmivaara@icloud.com