Tuore liikuntakummi Seppo Paju: “Liikunnan on oltava hauskaa”

Frisbeegolfin Suomen- ja Euroopanmestari Seppo Paju on kirkon tuore liikuntakummi.

– Liikunta on terveydelle elintärkeä asia. Itselleni liikunta on aina ollut elämässäni johtava tekijä, mutta ei siksi, että minun pitäisi tehdä sitä, vaan siksi, että se on hauskaa, Seppo Paju kertoo.

– Liikuntamuotoja on lukemattomia, ja haluaisin kehottaa kaikkia löytämään itselleen sellaisen lajin, joka on hauskinta, eikä tunnu väkinäiseltä. Tämä johtaa koko elämään kantautuvaan iloon ja onneen, ja se on elämässä tärkeintä.

– Itse olen kokenut ryhmässä liikkumisen kehittävän sosiaalisia taitojani, ja löydän siitä eniten iloa. Frisbeegolfia pystyn harrastamaan kavereiden, perheen, lapsien ja myös ikäihmisten kanssa.

– Haluaisin siis kehottaa kaikkia löytämään itselleen hauskan muodon harrastaa liikuntaa, ja muistuttaa sen tärkeydestä.

Liikkuva seurakunta – lupa liikkua!

———-

“Frisbeegolf on ollut valtavassa kasvussa jo monen vuoden ajan, ja kasvun salaisuus on lajin hauskuus, aloittamisen matala kynnys sekä sopiva haaste. Suomessa meillä on ihanteelliset olosuhteet lajille luontomme puolesta, ja monet käyttämättä jääneet metsät saavat nopeasti satoja uusia liikkujia. Frisbeegolf saa liikkeelle erityisesti ihmisiä jotka ei välttämättä muuten lähtisi liikkumaan.” -Seppo Paju

2 kommenttia artikkeliin ”Tuore liikuntakummi Seppo Paju: “Liikunnan on oltava hauskaa”

1. I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

2. Nice post i like it 100 %. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. Its always helpful to read through articles from other writers and use something from their web sites.

Kommentointi on suljettu.